Shoppen, sparen en steunen!

Het Sharing Benefits programma van ClubLoyalty is een prachtig programma waar de Oosterhoutse Manege aan meedoet. Het mooie is dat je bij alle aankopen die je via dit programma doet niet alleen geld voor onze manege spaart, maar ook voor jezelf! Voor ons dus alle redenen om dit programma aan jou aan te bieden! Zo verdien je zelf wat extra’s en we steunen met z’n allen de manege. Samen kunnen we het verschil maken.

Zo werkt het

Je hebt een gratis digitale card aangemaakt (of moet deze nog aanvragen). Hiermee shop je zoals je gewend bent bij online shops (honderden), maar dan met korting. Extra aantrekkelijk: het kan ook bij offline winkels, je moet dan alleen ook even een fysieke card aanvragen die aan jouw digitale account gekoppeld wordt. Maak hiervoor 5 euro over naar NL36 ABNA 0455 6351 02 t.n.v. DutchLoyalty onder vermelding van je 06-nummer en cardnummer (die zie je via je digitale account bij inloggen rechtsboven). Door tal van kortingen en gratis producten bij deelnemende winkeliers heb je deze kosten snel terugverdiend. Binnen 10 werkdagen krijg je de card thuisgestuurd. 

Bij elke aankoop via het programma ontvangen de manege en jijzelf een spaarbedrag. Jouw gedeelte komt op de card te staan en je kan kiezen wat je er mee doet. Je kunt het tegoed in de offline winkels verzilveren als je een fysieke card hebt (betalen), het schenken aan een andere cardhouder, het uit laten betalen (op termijn ook mogelijk, hier wordt nog aan gewerkt), opwaarderen of het schenken aan de Oosterhoutse Manege voor extra steun.

Vergeet dus niet je card te gebruiken! Shoppen, sparen, steunen en natuurlijk bedankt voor het meedoen namens de Oosterhoutse Manege.


www.deoosterhoutsemanege.nl

Heb jij nog geen gratis digitale card? Vraag die dan hier aan.

Heb je vragen of ook meedoen?

Bel ons gerust op +31 10-264 60 20
Het is ook mogelijk dat wij je terugbellen:

Versturen is automatisch akkoord gaan met de voorwaarden.

Gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 
Neem contact op

Hoe werkt Sharing Benefits?

Bekijk hoe Sharing Benefits voor cardhouders werkt.

Bekijk hier de video