Disclaimer

DutchLoyalty/ClubLoyalty
Wij doen onze best alle informatie op deze website zo compleet, actueel en correct mogelijk op te nemen. Alle informatie op deze website wordt echter onder voorbehoud verstrekt. Snelle ontwikkelingen en/of o.a. (prijs)wijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie niet correct of onvolledig is.

Aan de inhoud van deze website kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. 
(NBvVS) BV (handelsnaam DutchLoyalty) en Nationaal Bureau voor Club Ondersteuning (NBvCO) BV (handelsnaam ClubLoyalty) en aan haar gelieerde bedrijven zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van informatie op deze website. Dit geldt ook voor informatie op websites waarvan links worden opgenomen op onze website.

Nationaal Bureau voor Club Ondersteuning (NBvCO) BV (ClubLoyalty) mag de webpagina’s naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of verlopen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Nationaal Bureau voor een Verantwoordelijke Samenleving (DutchLoyalty) en Nationaal Bureau voor Club Ondersteuning (NBvCO) BV (ClubLoyalty) en de aan haar gelieerde bedrijven zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.